Subsidie voor scholing en personeel

Heeft u personeel in dienst dat een opleiding volgt? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een subsidie praktijkleren. Deze subsidie is een tegemoetkoming voor de kosten die u moet maken om een leerling te begeleiden.

Het loont om te kijken naar interessante scholingsmogelijkheden voor uw medewerkers. Voor u als werkgever investeert u in de kwaliteit van uw medewerkers. Dit komt de prestaties van de medewerker ten goede. Bovendien draagt dit bij aan de betrokkenheid van de medewerker bij de organisatie. Een mooie bijkomstigheid is dat de overheid bereid is te investeren in kennisontwikkeling en daarom de mogelijkheid biedt om subsidie aan te vragen. Al met al erg interessant dus om te kijken naar passende opleidingsmogelijkheden.

Download de Advieswijzer Scholing & Personeel 2017

In deze advieswijzer gaan wij nader in op de mogelijkheden en voorwaarden. Een greep uit de onderwerpen:

  • Doelgroepen
  • Voorwaarden subsidie
  • Subsidiebedragen
  • Manier van aanvragen
  • Administratieve verplichtingen
Download

Advieswijzer Scholing Medewerkers

Scholing van eigen medewerkers is een uitstekende keuze om de kwaliteit van de organisatie en daarnaast ook de betrokkenheid van de medewerkers te vergroten. Dit draagt bij aan kwaliteit en vermindering van verloop onder het personeel.

Wilt u meer informatie, advies over de werkwijze voor uw organisatie of hulp bij een actueel vraagstuk? Onze specialisten staan u graag bij. Neemt u dan contact met ons op.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Neemt u dan contact met ons op

040 - 8800 100 [email protected]