De HRT Nationale Wandeldag


Wandelen op de mooiste plekken in Nederland

De HRT Nationale Wandeldag is een jaarlijks terugkerend evenement. Heerlijk wandelen over bospaden, veldwegen, door dalen en over heuveltoppen met fantastische vergezichten. Dit prachtige wandelevenement vindt traditioneel plaats op de laatste zondag van september. In 2016 was de Gemeente Schinnen de gastgemeente.Initiatiefnemer HRT Business Professionals nodigt u van harte uit voor een jaarlijkse wandeling door het prachtige Nederlandse landschap. De Wandeldag kent diverse afstanden en is daardoor geschikt voor jong en oud. Er zijn diverse routes met een lengte van 5 tot 25 kilometer. Voldoende keus dus voor beginnende als doorgewinterde wandelaars!

Vertrekken is mogelijk van 10.00 tot 15.00 uur. Bij het start- en eindpunt zijn er diverse activiteiten, verzorgd met muziek, hapjes en drankjes, streekinformatie en veel meer.

Save the date!

Editie 2017 staat op de agenda! De 4e editie van De HRT Nationale Wandeldag zal plaatsvinden op zondag 24 september 2017.

Eén dag, twee locaties

De HRT Nationale Wandeldag groeit! Op zondag 24 september kan gewandeld worden op twee schitterende locaties en organiseren we twee edities: Limburg en Brabant. Twee schitterende provincies met een adembenemend landschap en van oudsher heel gastvrij. Maak kennis met het Nederlandse landschap in al haar pracht en "neem met iedere stap een stukje Nederland mee".Aanmelden

Wilt u ook meelopen? Genieten van het prachtige landschap tijdens een schitterende wandeling op eigen gelegenheid, samen met familieleden, vrienden of collega’s. De aanmelding is nog niet gestart. Volg De HRT Nationale Wandeldag op Facebook en/of Twitter en u bent als eerste op de hoogte van de volgende editie.Terugblik editie 2016 - De HRT Nationale Wandeldag

De HRT Nationale Wandeldag is een evenement met een verhaal. De gevarieerde wandelroute leidt u langs velden, beekjes, bossen, monumentale gebouwen en schitterende vergezichten. Het wandelevenementen is al snel uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie en een unieke gelegenheid voor een stukje ontspanning met (zaken)relaties, collega’s, vrienden of familie. Voor een sfeerimpressie bekijkt u het fotoalbum van editie 2016. Via deze weg willen we alle wandelaars van de afgelopen editie hartelijk bedanken!


Volg de Wandeldag op de voet

Wilt u op de laatste ontwikkelingen volgen van de Wandeldag? Like dan onze Facebook pagina en neem regelmatig een kijkje op deze pagina.

Like ons op Facebook

Partners De HRT Nationale Wandeldag

Editie 2016 van De HRT Nationale Wandeldag is georganiseerd door HRT Business Professionals. Speciale dank gaat uit naar de partners, waaronder ANWB, VVV Zuid-Limburg, Gemeente Onderbanken-Nuth-Schinnen en Gemeente Bergeijk.


Eindhoven 040-8449900 Amsterdam 020-5646006