De HRT Nationale Wandeldag


Wandelen op de mooiste plekken in Nederland

De HRT Nationale Wandeldag is een jaarlijks terugkerend evenement. Heerlijk wandelen over bospaden, veldwegen, door dalen en over heuveltoppen met fantastische vergezichten. De afgelopen derde editie, gehouden op zondag 25 september 2016 was Gemeente Schinnen de gastgemeente.

Initiatiefnemers HRT Business Professionals en Crowe Horwath Foederer nodigen u van harte uit voor een jaarlijkse wandeling door het prachtige Nederlandse landschap. De Wandeldag kent diverse afstanden en is daardoor geschikt voor jong en oud. De totale route is ca. 10 km maar men kan ook kortere routes lopen. Vertrekken is mogelijk van 10.00 tot 15.00 uur. Bij het start- en eindpunt is een kleine streekmarkt, uiteraard verzorgd met muziek, hapjes en drankjes, streekinformatie en veel meer.


De HRT Nationale Wandeldag

Aanmelden

Wilt u ook meelopen? Genieten van het prachtige landschap tijdens een schitterende wandeling op eigen gelegenheid, samen met familieleden, vrienden of collega’s. De aanmelding is nog niet gestart. Volg De HRT Nationale Wandeldag op Facebook en/of Twitter en u bent als eerste op de hoogte van de volgende editie.
Terugblik editie 2016 - De HRT Nationale Wandeldag

De HRT Nationale Wandeldag is een evenement met een verhaal. De gevarieerde wandelroute leidt u langs velden, beekjes, bossen, monumentale gebouwen en schitterende vergezichten. Het wandelevenementen is al snel uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie en een unieke gelegenheid voor een stukje ontspanning met (zaken)relaties, collega’s, vrienden of familie. Voor een sfeerimpressie bekijkt u het fotoalbum van editie 2016. Via deze weg willen we alle wandelaars van de afgelopen editie hartelijk bedanken!


Volg de Wandeldag op de voet

Wilt u op de laatste ontwikkelingen volgen van de Wandeldag? Like dan onze Facebook pagina en neem regelmatig een kijkje op deze pagina.

Like ons op Facebook

Partners De HRT Nationale Wandeldag

Editie 2016 van De HRT Nationale Wandeldag is georganiseerd door HRT Business Professionals en Crowe Horwath Foederer, ondersteund door Gemeente Schinnen en Alfa Brouwerij. Ook gaat speciale dank uit naar VVV Zuid-Limburg en ANWB.


Eindhoven 040-8449900 Amsterdam 020-5646006