Agenda

Door het jaar heen organiseert HRT Business Professionals allerlei seminars, webinars en andere evenementen. Hieronder een overzicht van activiteiten op korte termijn.

Actuele activiteiten

27 / 03 / 18

Veilig toegang tot online software

Speciaal voor accountants en administratiekantoren
Door het toenemende aantal online software applicaties wordt het voor medewerkers van administratie- en accountantskantoren steeds lastiger om dit op een adequate en veilige manier te managen. Wat we regelmatig zien is dat wachtwoorden worden bijgehouden in bijvoorbeeld een Excel-bestand, e-mailmap of post-it op het bureau. Dit zorgt voor onveilige situaties. Tijdens het webinar laten we zien hoe we uw kantoor én uw cliënten helpen om op een veiligere manier om te gaan met het gebruik van online software. Hiermee beschermt u de (financiële) data van uw kantoor en uw cliënten tegen cybercriminelen.

Informatie & Aanmelden
30 / 09 / 18

De HRT Nationale Wandeldag

Locatie: diverse locaties
Aanvang: 10.00 – 18.00 uur

Omschrijving:

De HRT Nationale Wandeldag is een jaarlijks terugkerend evenement. Heerlijk wandelen over bospaden, veldwegen, door dalen en over heuveltoppen met fantastische vergezichten. Samen met collega’s, vrienden of familie. Dit prachtige wandelevenement vindt traditioneel plaats op de laatste zondag van september. In 2017 waren de Gemeente Beekdaelen (Limburg) en Gemeente Bergeijk de gastgemeentes.

Informatie & Aanmelden

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van toekomstige events? Wij verspreiden de uitnodiging altijd via onze e-mailnieuwsbrief. Meld u hieronder aan en mis geen uitnodiging meer.