Exact Business Software

Exact is een Nederlandse leverancier van Business Software. De oplossingen zijn voornamelijk gericht op de MKB sector. De software heeft altijd een financiële module, eventueel aangevuld met extra modules voor andere bedrijfsprocessen of voor branche specifieke toepassingen. De bekendste producten zijn Exact Online, Globe en Synergy. HRT Business Solutions is een officiële partner van Exact.

Exact Online software

 

Exact Online

Exact Online is de financiële basis voor ondernemers. Het boekhoudpakket biedt alle gemakken voor de financiële administratie. De software is beschikbaar in diverse maandabonnementen. De kleinste variant beschikt over alle financiële basisfunctionaliteiten, aangevuld met de mogelijkheid om offertes te maken, de bank te koppelen en relaties te beheren met CRM. Ook kunnen financiële dashboards worden gerealiseerd.

Heeft uw organisatie behoefte aan extra functionaliteiten? Er zijn tal van uitbreidingsmogelijkheden.

Extra gebruikers: wilt u met meerdere medewerkers tegelijkertijd de software kunnen gebruiken? Dan kunt u losse users bijbestellen.

Extra administraties: heeft u meerdere bedrijven/entiteiten die u vanuit één account wilt kunnen beheren? Dan kunt u los extra administraties bijbestellen.

Facturatie: digitaal factureren vanuit de software biedt vele voordelen. Zo kunt u de status monitoren van de facturen en betaalde facturen direct verwerken in de financiële administratie.

Rapportages: grip krijgen en houden op uw bedrijfsactiviteiten? Door het creëren van rapportages kunt u de belangrijkste KPI’s snel en overzichtelijk in beeld brengen.

 

Branchespecifieke uitbreidingen

Urenregistratie: heeft u behoefte aan urenregistratie voor uw medewerkers? Met deze module krijgt u inzicht in de gewerkte uren, bestede uren per project en de juiste verwerking van kosten en uren in de financiële administratie en in de verantwoording richting de opdrachtgever.

Projectmanagement: deze module is uitermate geschikt voor bedrijven die op projectbasis werkzaamheden uitvoeren. In deze uitbreiding vindt u onder meer capaciteitsplanning, contractbeheer, abonnementen en de mogelijkheden om dit adequaat en overzichtelijk aan uw opdrachtgevers door te belasten. Denk hierbij aan strippenkaarten, periodieke facturen, voorschotten en projectfacturen.

Order & Voorraad: speciaal voor handelsbedrijven, zoals retailers, groothandels en webshops is de module ‘Handel’ gerealiseerd. Hierin vindt u alle functionaliteiten die van belang zijn voor een goede orderverwerking. Denk hierbij aan voorraadbeheer, magazijn verdeling, serie- en batchnummering, verkoopprognoses, materiaalbehoefte, orderpicking, offertebeheer en CRM.

Productie: de werkzaamheden in een productiebedrijf kennen een zeer specifiek proces. Daarom is hiervoor een speciale uitbreiding gerealiseerd die de orderverwerking volledig kan managen, met onder meer functies zoals inkoop/verkoop, kostprijscalculatie, offertes en voorcalculaties, voorraadmanagement, materiaalplanning, opslaglocaties, serie- en batchnummering.

Apps & add-on’s: Exact heeft een eigen appstore met een zeer breed aanbod software uitbreidingen. Deze uitbreidingen zijn door partners ontwikkeld en zijn getoetst. Er is een naadloze koppeling met Exact-producten, waardoor het mogelijk wordt om uw ideale softwarepakket samen te stellen.

Exact Globe Next

Globe is de basis van de financiële en ERP-oplossingen. Hiermee komen alle transacties (financieel, logistiek, HRM, verkoop, projecten en productie) samen in een centrale informatiebron. Globe is eenvoudig modulair uit te breiden met additionele oplossingen, gebruikers en administraties.

Download de brochure

Wilt u een goed beeld krijgen van de mogelijkheden van Exact Globe Next? Download dan de gratis brochure.

Download

Exact Globe Next brochure

Exact Synergy

Synergy is de basis van de HRM, CRM en BPM oplossingen. Hiermee beheert u uw onderneming op basis van geïntegreerde werkstromen, documenten en projecten. Synergy kan eenvoudig worden uitgebreid met additionele gebruikers en oplossingen.

Download de brochure

Wilt u een goed beeld krijgen van de mogelijkheden van Exact Synergie? Download dan de gratis brochure.

Download

Exact Synergy brochure

HRT Business Solutions als officiële partner van Exact

HRT Business Solutions is een officiële partner van Exact. Onze adviseurs helpen ondernemers bij advisering rondom de pakketsamenstelling en een succesvolle implementatie. Daarbij zorgen wij ervoor dat de software perfect wordt geïntegreerd en geadopteerd wordt binnen uw organisatie.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de juiste keuze voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bart Scheepens

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan even contact op met Bart Scheepens

06 - 5130 3887 Stuur mij een e-mail