Automatische incasso (voor Small, Medium en Large)

Steeds meer bedrijven maken gebruik van het automatisch incasseren van facturen. Bijvoorbeeld voor de betaling van periodieke abonnementen. De module Automatische Incasso is vanaf nu te bestellen voor alle software pakketten van Unit4 Multivers. Bekijk de video om te zien hoe de module werkt.

Vaste activa (voor Small, Medium en Large)

Elk bedrijf, hoe klein ook, heeft vaste activa. Met de module Vaste Activa krijgt u inzicht in de actuele waarde en afschrijving van bijvoorbeeld gebouwen, machines, computers, voertuigen, inventaris, goodwill, etc. Bekijk onderstaande video voor meer informatie.

Offertes (voor Medium en Large)

Werken met Offertes geeft grip op de verkoopactiviteiten van het bedrijf. Zo kunt u snel uw klanten of prospects een aanbieding doen en de offertes bewaken. Bij afhandeling kan deze direct worden omgezet naar een order. Dat scheelt tijd met invoeren. Ook wordt een goed beeld verkregen van de verkoopprestaties van de werknemers en de reden(en) van afwijzing. Bekijk de video:

Prijsstelling van de modules

Elke bovenstaande module is los te bestellen. Hiervoor geldt een toeslag op het huidige contract. De prijsstelling is afhankelijk van de contractvorm. Voor Unit4 Multivers Online is de toeslag € 20 per module per maand. Voor Unit4 Multivers Offline (lokaal geïnstalleerd) geldt een eenmalige aanschaf van € 400 (per module) en een verhoging van de jaarlijkse kosten met € 100 per module.

Wilt u meer informatie, advies of een module uitproberen of bestellen? Neemt u dan contact met ons op.

Bart Scheepens

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Neemt u dan contact op met Bart Scheepens

06 - 5130 3887 [email protected]