Heeft u tijdelijk een capaciteitsprobleem, bijvoorbeeld vanwege het hoogseizoen, zwangerschapsverlof of een langdurige zieke? Of hebben uw medewerkers zo nu en dan behoefte aan een klankbord? Steeds vaker maken bedrijven en overheidsinstanties gebruik van interim professionals.

De tijdelijke inzet van ervaren medewerkers biedt enerzijds enorme flexibiliteit en geeft daarnaast een kwaliteitsimpuls aan het bedrijf. Pieken kunnen worden opgevangen en als de rust is wedergekeerd dan zit u niet te kijken met boventallig personeel. De ervaren medewerker van HRT Business Solutions is direct volwaardig inzetbaar. Bovendien geeft het een frisse kijk op de zaak en de bedrijfsprocessen.

Interim financieel professional inzetten

HRT Business Solutions heeft interim financieel professionals van elk gewenst niveau en voor elk vraagstuk. Allen met ruime ervaring en hoogopgeleid. Denk hierbij aan functies als controller (business, project, group of financial), financieel administratief medewerker, bedrijfsadviseur, financieel manager/directeur, reporting en consolidatie specialist.

Voorbeelden van opdrachten:

  • Uitvoeren van (complexe) administratieve, financiële en bedrijfseconomische opdrachten
  • Implementatie van nieuwe regelgeving, uitvoering van directiebesluiten
  • Uitrol en adoptie van wijzigende organisatiestructuren en automatiseringssystemen
  • Interim financieel management, verandermanagement en projectcoördinatie
  • Ondersteuning en advisering bij strategische besluitvorming en bedrijfsvoering

Om u een beeld te geven van ons en onze mensen en om in kaart te brengen waar uw behoefte ligt, wisselen we graag met u van gedachten. Dat kan per e-mail, telefonisch of tijdens een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Neemt u dan contact met ons op

040 - 8800 100 [email protected]