Klantportaal HRT Business Solutions

Het klantportaal van HRT Business Solutions is er voor u. Speciaal voor onze klanten hebben we een veilige omgeving gecreëerd, waarin u gemakkelijk én veilig kunt samenwerken en informatie uitwisselen met onze specialisten. Hierdoor kunt u, ook als onze specialist niet bij u is, op een efficiënte wijze samenwerken.


 

Samenwerken in het Klantportaal

Het klantportaal bestaat uit verschillende onderdelen. Zo kunt u bijvoorbeeld snel en simpel documenten uitwisselen, beoordelen en goedkeuren. U krijgt automatisch bericht als er een document voor u klaar staat. Afhankelijk van de diensten die u bij ons afneemt, zijn er koppelingen mogelijk met bijvoorbeeld uw bank, de Belastingdienst en of de Kamer van Koophandel, voor een nog snellere verwerking. U blijft daarbij goed op de hoogte van de status en heeft via het online dossier alle belangrijke documenten bij elkaar en kunt u overal raadplegen via een veilige verbinding met het klantportaal in de cloud.

Koppeling met andere online diensten

Bovendien kunt u eenvoudig informatie aanleveren die we nodig hebben om de gewenste diensten voor u uit te voeren. Daarbij zijn andere online diensten die u regelmatig gebruikt via een single sign-on geïntegreerd. Via dit klantportaal willen we u nog beter en persoonlijker van dienst zijn. Ook selecteren en presenteren we actuele berichten die voor u relevant zijn en u kunt direct persoonlijk advies vragen.

Klantportaal Quick Guide handleiding

Download hier de Klantportaal Quick Guide.

Inloggen

Wilt u samenwerken met onze adviseur? Log dan in op het HRT Klantportaal.

Inloggen op het Klantportaal
Thomas Vos

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan even contact op met Thomas Vos

06 - 1940 3952 Stuur mij een e-mail