ISO Certificaat voor HRT Business Solutions

HRT Business Solutions heeft het ISO 9001:2008 certificaat behaald. De ISO 9001-2008 certificering toont aan dat we een goed werkend kwaliteitssysteem hebben. Simpel gezegd betekent dit certificaat: zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs dit.

Kwaliteit staat bij HRT Business Solutions hoog in het vaandel. Dagelijks maken meer dan 3.200 bedrijven gebruik van onze diensten en oplossingen. Dat vereist een goed gestructureerde organisatie. De ISO 9001-2008 certificering toont aan dat we een goed werkend management systeem hebben dat de kwaliteit van onze dienstverlening borgt.

ISO certificaat 9001:2008

Kwaliteit management systeem

ISO is de wereldwijde norm voor kwaliteitsmanagement. Er zijn vele ISO-certificeringen in omloop, zowel productgericht als organisatiegericht. De 9001-certificering is de meest bekende en staat voor de kwaliteit van het managementsysteem.

TÜV Rheinland is een onafhankelijke organisatie en heeft HRT Business Solutions beoordeeld. Met succes! Elke dag doen wij onze uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij organisatorische vraagstukken op het gebied van Financieel, Personeel, Reporting en Software. We begeven ons in het hart van de organisatie van onze klanten. Dat vraagt om vertrouwen en een stabiele, gestructureerde organisatie. Het ISO certificaat levert daar een bijdrage aan en daar zijn we trots op.

Thomas Vos

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan even contact op met Thomas Vos

06 - 1940 3952 Stuur mij een e-mail