HRM advies & verzuim ondersteuning

HRM advies & verzuim ondersteuning


Snel extra kennis en capaciteit

“Had ik maar eerder geweten dat ik subsidie kon aanvragen voor deze medewerker.”
Wat kan ik het beste doen als een medewerker disfunctioneert?”
“Een deel van de werkzaamheden van mijn bedrijf zijn overgegaan naar een ander bedrijf. Wat zijn de gevolgen?”
“Eén van mijn medewerkers is al zes weken ziek. Hoe kan ik haar op de juiste manier begeleiden?”

Zijn dit problemen waar u als ondernemer vaak tegenaan loopt? Bent u toe aan professionele ondersteuning? Onze adviseurs staan voor u klaar!

HRM advies ondersteuning


Wat er ook speelt binnen uw bedrijf (o.a. innovaties, het volgen van wetgeving, uitbreiding, persoonlijke kwesties, faillissement, fusie etc.), het heeft allemaal invloed op u en uw medewerkers. Dergelijke situaties kunnen ertoe leiden dat u extra advies of ondersteuning nodig heeft op het gebied van HRM. Ideaal als er dan een professional kan worden ingeschakeld die u helpt gedurende deze complexe periode, nietwaar?

Ook op directie- en managementniveau kunt u ons inschakelen. Wij kijken graag met u mee naar de toekomst van uw bedrijf. Welke gevolgen heeft de digitalisering voor een bepaalde tak? Wat betekent de geplande innovatie voor de omvang van het personeelsbestand? Of bent u benieuwd of uw organisatie klaar is voor de gewenste groeiplannen of fusie?

HRT bezit met de hulp van onze ervaren HR adviseurs op de vestigingen in Eindhoven en Amsterdam, de kennis, de kunde én de middelen om u te helpen.


Verzuimbeheersing en -begeleiding

Daar waar veel arbodiensten niet verder gaan dan het volgen van de verplichte stappen binnen de Wet Verbetering Poortwachter, zorgen wij dat wij door onze zeer effectieve gedragsmatige aanpak het verzuim binnen uw organisatie oplossen. Hierbij is de Wet Verbetering Poortwachter een hulpmiddel, maar geen doel op zich. Ons doel is in contact treden met uw medewerker en de daadwerkelijke oorzaak van verzuim achterhalen.

Iedereen die wel eens met verzuim in een organisatie te maken heeft, weet dat verzuim vaak veel onderliggende oorzaken kent. HRT Business Professionals werkt vanuit het probleem voor de oplossing. HRT helpt u bij al uw Arbo vraagstukken en bij door de wet opgelegde verplichtingen.


Referentie HRM advies & verzuim ondersteuning:


"Ik wil de samenwerking met HRT Business Professionals omschrijven als zeer prettig!

Er wordt snel en correct gereageerd en niemand is te beroerd om extra moeite te doen om een onduidelijkheid of probleem op te lossen.

Het team waar ik mee samenwerk bestaat uit meerdere personen, dus ik heb altijd iemand om op terug te vallen en ook bij afwezigheid is er altijd wel iemand anders die zorgt dat alles verloopt zoals ik gewend ben."

Versace International (Milaan)
Door: Bianca van Kempen (Store Manager, Roermond)

Versace is een toonaangevend modehuis dat naast kleding onder andere ook accessoires, parfums en make-up verkoopt.Referentie HRM advies & verzuim ondersteuning:


"
Een goede werkgever trekt de beste mensen aan. Daarom werken wij samen met partijen die ons ondersteunen in goed werkgeverschap. Vanaf de verzelfstandiging in 2014 werken we samen met HRT Business Professionals.

HRT verzorgt voor ons de volledige HR- en salarisadministratie via het online salarispakket waarin de cao Nederlandse podia en onze specifieke arbeidsvoorwaarden zijn verwerkt.

Daarnaast bieden zij ondersteuning op pensioengebied en in diverse HR verbeterprojecten. HRT heeft zich de afgelopen jaren als een waardig en deskundig sparringpartner bewezen die ervoor zorgt de continuïteit en kwaliteit van onze HR processen gewaarborgd zijn. Zo kunnen we naar onze mensen waarmaken wat we beloven."


TAQA Theater De Vest & Grote Sint Laurenskerk (CAO Nederlandse podia)

Door: Carl Groenland (Manager HR & Organisatie)

TAQA Theater De Vest & Grote Sint Laurenskerk is voor alle inwoners van Alkmaar en omgeving dé culturele onderneming die met passie voor podiumkunsten een veelzijdig programma presenteert in én buiten het theatergebouw.


E-HRM software gebruiken

Maakt u gebruik van HR-software of wilt u hiermee starten? Wij hebben consultants in huis die uw e-HRM software kunnen implementeren. Ook voor uitvoerende werkzaamheden, zoals controles, recruitment, analyses en het bijhouden van de salarisadministratie kan worden neergelegd bij onze medewerkers. De werkzaamheden kunnen periodiek bij u op kantoor worden gedaan of op afstand.


Onze werkwijze

Om een beeld te krijgen van uw vraagstuk starten we altijd met een introducerend gesprek, geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijg u een advies en bespreken we met u de vervolgstappen.Algemeen telefoonnummer
Eindhoven 040-8449900
Support telefoonnummer
Amsterdam 020-5646006

Direct uw vraag stellen

Eindhoven 040-8449900 Amsterdam 020-5646006