Payroll & Salarisverwerking

Een goede payroll / salarisverwerking is onmisbaar in een organisatie. Dit gaat veel verder dan alleen het verstrekken van de loonstrook.

“Ik snap niet precies hoe de werkkostenregeling werkt en wat de gevolgen hiervan zijn.”
“Mijn Nederlandse en Franse medewerkers ontvangen graag elke 23e van de maand hun salaris, foutloos!”

Zijn dit problemen waar u als ondernemer vaak tegenaan loopt? Bent u toe aan professionele ondersteuning? Onze adviseurs staan voor u klaar! Ruim 3.000 nationale en internationale klanten gingen uw voor.

Referentie

Vanaf de verzelfstandiging van het museum per 1 januari 2014 maken we gebruik van de diensten van HRT Business Solutions. HRT heeft de salarisadministratie gestroomlijnd met het online-salarissysteem, waarin de Museum CAO en specifieke arbeidsvoorwaarden vanwege de verzelfstandiging goed zijn ingebed. Onze vragen met betrekking tot de salarisadministratie en gerelateerde fiscale zaken worden altijd snel en deskundig door hen afgehandeld. Aanvullend hierop wordt via detachering de personeelsadministratie bij het museum door HRT ingevuld, gekenmerkt door een hands-on werkstijl, maatwerk en flexibiliteit.

Het Stedelijk Museum Alkmaar is het Museum van Alkmaar dat tot doel heeft de (kunst)geschiedenis en het culturele erfgoed van de stad Alkmaar te bewaren en te presenteren.

  • Salarisverwerking stedelijk museum alkmaar
  • Peter Sieben (hoofd Financiën & Organisatie) - Stedelijk Museum Alkmaar

ISO certificering

De werkgever heeft de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat iedere medewerker maandelijks zijn of haar juiste salaris ontvangt. Dat is niet gemakkelijk. HRT Business Solutions verzorgt salarisadministraties voor DGA’s, kleine en (middel)grote ondernemingen. Door middel van onze online HR- en salarispakketten bieden wij altijd maatwerk. Samen werken wij aan de beste oplossing voor uw onderneming. Onze online systemen zijn ISAE3402 gecertificeerd en voor onze HR- en salarisdienstverlening hebben wij een ISO 2008:9001 certificering.

Wetgeving en wijzigingen

Door de complexe wetgeving op het gebied van loonheffingen en sociale zekerheid wilt u alle risico’s uitsluiten, maar natuurlijk ook alle kansen benutten die de wetgever daarvoor geeft. HRT bezit met behulp van ruim 15 ervaren salarisadviseurs op de vestigen in Eindhoven en Amsterdam, de kennis, de kunde én de middelen om een correcte salarisverwerking voor u te verzorgen en eventueel dagelijks van advies te voorzien. Hierdoor hebben u en uw medewerkers meer tijd voor de kerntaken van uw bedrijf en u als ondernemer kan focussen op wat u het allerliefste doet: ondernemen!

Zelf doen of uitbesteden?

Wilt u zoveel mogelijk zelf doen, alles uitbesteden of liever combineren? Bij HRT bepaalt u zelf op welk vlak u ondersteuning wilt hebben. Wij helpen u of uw personeel graag op weg. Wij staan niet alleen voor uitvoerende werkzaamheden voor u klaar, maar ook voor juridische vraagstukken en beleidsmatige kwesties.

Onze HR- en salarisprofessionals combineren maatwerk met een hands-on werkstijl.

Salaris software kiezen

Tijdens het werk komen onze professionals veel verschillende HR en salaris software tegen. Heeft u nog geen salaris software? Dan laten wij u graag de mogelijkheden en voordelen zien en helpen wij u graag bij het maken van uw keuze.

Download de brochure

Deze pagina is ook beschikbaar als brochure. Erg handig als naslagwerk of om te delen met uw collega’s.

 

Download

Brochure payroll salarisverwerking

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan even contact met ons op

088 - 4242 500 Stuur ons een e-mail