Payroll & salarisverwerking

Payroll & salarisverwerking


Salarisadministratie uitstekend geregeld

"Ik snap niet precies hoe de werkkostenregeling werkt en wat de gevolgen hiervan zijn.”
“Mijn Nederlandse en Franse medewerkers ontvangen graag elke 23e van de maand hun salaris, foutloos!”

Zijn dit problemen waar u als ondernemer vaak tegenaan loopt? Bent u toe aan professionele ondersteuning? Onze adviseurs staan voor u klaar!

Ruim 3.000 nationale en internationale klanten gingen uw voor.


Payroll salarisverwerking

Salaris uitgeven is makkelijker dan ervoor zorgen dat iedere medewerker maandelijks zijn of haar juiste salaris ontvangt. HRT Business Professionals verzorgt salarisadministraties voor DGA's, kleine en (middel)grote ondernemingen. Door middel van onze online HR- en salarispakketten bieden wij altijd maatwerk. Samen werken wij aan de beste oplossing voor uw onderneming. Onze online systemen zijn ISAE3402 gecertificeerd en voor onze HR- en salarisdienstverlening hebben wij een ISO 2008:9001 certificering.

Door de complexe wetgeving op het gebied van loonheffingen en sociale zekerheid wilt u alle risico’s uitsluiten, maar natuurlijk ook alle kansen benutten die de wetgever daarvoor geeft. HRT bezit met behulp van ruim 15 ervaren salarisadviseurs op de vestigen in Eindhoven en Amsterdam, de kennis, de kunde én de middelen om een correcte salarisverwerking voor u te verzorgen en eventueel dagelijks van advies te voorzien. Hierdoor hebben u en uw medewerkers meer tijd voor de kerntaken van uw bedrijf en u als ondernemer kan focussen op wat u het allerliefste doet: ondernemen!Referentie payroll & salarisverwerking

"Vanaf de verzelfstandiging van het museum per 1 januari 2014 maken we gebruik van de diensten van HRT Business Professionals. HRT heeft de salarisadministratie gestroomlijnd met het online-salarissysteem, waarin de Museum CAO en specifieke arbeidsvoorwaarden vanwege de verzelfstandiging goed zijn ingebed. Onze vragen met betrekking tot de salarisadministratie en gerelateerde fiscale zaken worden altijd snel en deskundig door hen afgehandeld. Aanvullend hierop wordt via detachering de personeelsadministratie bij het museum door HRT ingevuld, gekenmerkt door een hands-on werkstijl, maatwerk en flexibiliteit."


Stedelijk Museum Alkmaar (CAO Verzelfstandigde Rijksmusea)
Door: Peter Sieben (hoofd Financiën & Organisatie)

Het Stedelijk Museum Alkmaar is het Museum van Alkmaar dat tot doel heeft de (kunst)geschiedenis en het culturele erfgoed van de stad Alkmaar te bewaren en te presenteren.Zelf doen of uitbesteden?

Wilt u zoveel mogelijk zelf doen, alles uitbesteden of liever combineren? Bij HRT bepaalt u zelf op welk vlak u ondersteuning wilt hebben. Wij helpen u of uw personeel graag op weg. Wij staan niet alleen voor uitvoerende werkzaamheden voor u klaar, maar ook voor juridische vraagstukken en beleidsmatige kwesties.

Onze HR- en salarisprofessionals combineren maatwerk met een hands-on werkstijl.

Salaris software kiezen

Tijdens het werk komen onze professionals veel verschillende HR en salaris software tegen. Heeft u nog geen salaris software? Dan laten wij u graag de mogelijkheden en voordelen zien en helpen wij u graag bij het maken van uw keuze.Algemeen telefoonnummer
Eindhoven 040-8449900
Support telefoonnummer
Amsterdam 020-5646006

Informatie of gesprek aanvragen

Eindhoven 040-8449900 Amsterdam 020-5646006