Pensioen & employee benefits

Uw verzuimbeheer, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en pensioen regeling zijn van groot financieel belang voor u en uw medewerkers en zijn vaak bij verschillende verzekeraars ondergebracht. Het beheer van deze arbeidsvoorwaarden vereist deskundigheid en kost vaak veel tijd. Vanwege de grote financiële belangen en de toenemende zorgplicht is het zaak dat de administratie en communicatie foutloos verlopen.

“Ik twijfel over welke pensioenregeling het beste bij mijn medewerkers past.”
“Ik vraag me af wat de beste verzekering is voor als één van mijn medewerkers iets overkomt.”

Zijn dit problemen waar u als ondernemer vaak tegenaan loopt? Bent u toe aan professionele ondersteuning? Onze adviseurs staan voor u klaar!

HRT Benefits Platform

Het HRT Benefits Platform biedt u maximale grip op uw verzuim-, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en pensioenregeling. Wij verzorgen het HRT Benefits Platform waardoor uw verzuim-, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en pensioenregeling middels één systeem worden geadministreerd, gecommuniceerd en gecontroleerd.

 

Pensioen Employee benefits platform

Advies pensioenregeling en verzekerde arbeidsvoorwaarden

Uw pensioenregeling en verzekerde arbeidsvoorwaarden zijn continu aan veranderende wetgeving onderhevig. Ook uw zorgplicht met betrekking tot uw werknemers neemt steeds verder toe. HRT Business Solutions adviseert over een breed scala aan (advies) vraagstukken met als specialisatie op juridisch, fiscaal en actuarieel gebied.

Hierbij kunt u denken aan:

  • veranderingen in de pensioenregeling naar aanleiding van veranderende wet- en regelgeving
  • fusies en overnames
  • harmonisatie en implementatie van regelingen
  • verplichtstellingen bij bedrijfstakpensioenfondsen
  • IFRS waarderingen

Daarnaast heeft HRT ook ervaren consultants op inkomensgebied. Zij kunnen u onder andere helpen bij advies over oversluiten en verlenging van uw inkomensverzekeringen, aansluiting van uw verzekeringen bij uw verplichtingen vanuit de cao, wetswijzigingen en due diligence onderzoek.

Download: de belangrijkste aandachtspunten op een rij

Twijfelt u of u alles goed op orde heeft? Download dan de informatiebrochure Pensioen & Employee Benefits. Hierin leest u de belangrijkste aandachtspunten en geven we u een overzicht van onze werkwijze. Daarbij wordt altijd gestart met een gratis en geheel vrijblijvende analyse.

Download

Brochure Pensioenregeling voorwaarden

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan even contact met ons op

088 - 4242 500 Stuur ons een e-mail