In-House HR & Salaris

In-House HR & Salaris


HR en salarisverwerking uitbesteden

“Eén van mijn medewerkers is al zes weken ziek. Hoe kan ik haar op de juiste manier begeleiden?”
“De personeelsdossiers van mijn medewerkers zijn niet compleet.”
“Mijn bedrijf heeft onvoldoende expertise in huis op het gebied van HR en salarissen.”

Zijn dit problemen waar u als ondernemer vaak tegenaan loopt? Bent u toe aan professionele ondersteuning? Dan is onze In-House oplossing echt iets voor uw onderneming!

HR outsourcing


Personeelszaken en -beheer zijn essentieel voor tevredenheid op de werkvloer. Er zijn veel complexe vragen waar u als ondernemer mee te maken krijgt als u met personeel werkt. Wilt u de volledige HR, personeels-, wervings- en salariswerkzaamheden uit handen genomen zien worden?

In de afgelopen jaren hebben wij onze In-House HR & Payroll oplossingen steeds meer uitgebreid. HRT Business Professionals heeft een breed team van specialisten die inzetbaar zijn voor de meest uiteenlopende opdrachten, zowel op technisch, administratief, uitvoerend als beleidsmatig vlak. Onze professionals kunnen bij u op kantoor deze werkzaamheden oppakken, maar ook op afstand.

Bij elke ontwikkeling in uw organisatie, bijvoorbeeld bij groei of onverwachte mindere tijden, kunt u als ondernemer uw HR afdeling afstemmen op uw wensen met behoud van de kwaliteit waar u garant voor wil staan.

Denk aan het In-House uitbesteden van de volgende HR & salaris processen:

  • HR processen omtrent pensioen, salaris, personeel, arbeid juridische zaken, flexibilisering van arbeidsvoorwaarden en verzuim/Arbo zijn de basis zaken bij organisaties die openstaan voor uitbesteding.
  • Opleidingsplannen en W&S procedures zijn potentiële groeigebieden welke dienstverlening wij steeds vaker in onze In-House oplossing verzorgen.Referentie In-House HR & Salaris:

"impegno en HRT werken nu 6 jaar samen, met HRT voorheen in een beperkte rol. Sinds juli 2015 is de betrokkenheid sterk vergroot. HRT is nu In-House verantwoordelijk voor alle HR-werkzaamheden bij impegno; administratieve zaken zoals recrutering en salarisverwerking, maar ook advisering bij bijvoorbeeld bij wetswijzigingen. Altijd naar tevredenheid.

Door een heldere rolverdeling en meetbare resultaatafspraken is dit uitgegroeid tot een succesvolle samenwerking. HRT draagt alle HR- en salarisverantwoordelijkheden, daarmee impegno ontlastend. Door HRT kunnen we ons meer bezig houden met ons product; zorg!

HR-collega's zijn bij HRT in dienst en zitten fysiek bij impegno op kantoor. Steeds dezelfde vertrouwde gezichten. Dit versterkt het teamgevoel en de benodigde specifieke kennis over impegno en de zorg. De kosten zijn niet hoger vergeleken met een HR-afdeling die bij impegno in dienst is. Onze HR-afdeling is nu veel minder kwetsbaar, omdat HRT tientallen professionals heeft (bij de andere klanten) die de meest cruciale zaken kunnen opvangen in geval van calamiteiten. De risico's zijn daarmee beter geborgd dan voorheen. Ook kan HRT meer carrièreperspectief bieden aan ambitieuze HR-collega's; impegno zal altijd het centrale ondersteunende kantoor zeer klein houden om de overhead te verlagen. Al met al heeft impegno een flinke stap vooruit gemaakt!

Ik kan de In-House oplossing van HRT aan iedere onderneming aanraden. Klein of groot."impegno (Den Haag, 350 medewerkers)
Door: Paul Hulst (algemeen directeur)

impegno biedt tijdelijke zorg aan mensen en gezinnen met psychische problemen, die verminderd zelfredzaam zijn en daardoor dreigen uit te vallen. impegno werkt ambulant en biedt individuele begeleiding en behandeling, groepsbehandeling en gezinsondersteuning.Onze werkwijze

Om een beeld te krijgen van uw vraagstuk starten we altijd met een introducerend gesprek, geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijg u een advies en bespreken we met u de vervolgstappen.

Algemeen telefoonnummer
Eindhoven 040-8449900
Support telefoonnummer
Amsterdam 020-5646006

Informatie of een gesprek aanvragen

Eindhoven 040-8449900 Amsterdam 020-5646006