Recruitment

Bent u op zoek naar een nieuwe werknemer, maar hebben u en uw collega’s geen tijd om zich te focussen op de werving en selectie? Of heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig op uw HR-afdeling voor de werving & selectie door het ontbreken van specifieke kennis, door seizoensgebonden drukte of door een complexe functie waar u complementaire expertise voor nodig hebt?

“Ik wil groeien met mijn bedrijf, maar ik kan maar geen geschikt personeel vinden.”
“Mijn bedrijf heeft onvoldoende expertise in huis op het gebied werving & selectie.” 

Zijn dit problemen waar u als ondernemer vaak tegenaan loopt? Bent u toe aan professionele ondersteuning? Onze adviseurs staan voor u klaar!

Recruitment

De inzet van recruitment is de juiste keuze in de volgende gevallen:

  • Uw onderneming groeit en er zijn meer medewerkers nodig.
  • U heeft afscheid genomen van een medewerker en zoekt een vervanger.
  • U zoekt een passende online recruitment tool.
  • Het vacatureaanbod binnen uw organisatie is erg hoog.

Ondersteuning aan úw zijde

HRT Business Solutions heeft geen standaard database met kandidaten. Wij gaan samen met u op zoek naar die ene juiste kandidaat, op basis van de eisen en wensen die u heeft. Bovendien gaan we verder dan alleen het zoeken van een geschikte kandidaat. Onze specialist staat aan uw zijde en kan u bijstaan gedurende het gehele traject, van het opstellen van de vacature tot aan het opstellen van het arbeidscontract en ondersteuning bij de inwerkperiode.

Bent u op zoek naar een professioneel kantoor waar recruitment activiteiten structureel, efficiënt en doelgericht opgepakt worden? Voor een lagere fee dan de standaard recruitmentbureaus? Dan bent u bij HRT Business Solutions aan het juiste adres. Wij komen graag langs om het openstaand functieprofiel en uw wensen door te nemen zodat wij op korte termijn een nieuwe collega voor u kunnen vinden.

HRT Business Solutions heeft een breed team van specialisten die inzetbaar zijn voor uw specifieke werving & selectie behoeften. Onze professionals adviseren niet alleen, maar kunnen ook (tijdelijk) vervangen. Meer informatie over onze interim services

Referentie: Centre Hotels

Via mijn accountant Crowe Horwath Foederer ben ik bij HRT Business Solutions terecht gekomen. Begin 2017 zocht ik een nieuwe financieel manager. De werving heb ik toen uitbesteed bij HRT. Tijdens de procedure onderhield ik prettig contact met de HR adviseurs van HRT en binnen enkele maanden hadden zij een nieuwe collega voor mijn organisatie gevonden. Dit heeft mijzelf veel tijd en moeite bespaard. Ook is het erg handig om van hun netwerk gebruik te maken.

Hotels in hartje centrum gerund door een Amsterdamse familie.

  • Centre Hotels Amsterdam
  • Steffan Hoogland (Managing Director) - Centre Hotels

Referentie: Servisair

HRT Business Solutions heeft mij snel en deskundig geholpen met werven en selecteren van een nieuwe General Manager. Het hele traject van werving, voorselectie en het vaststellen van de arbeidsvoorwaarden ging zeer professioneel. Door een tailormade aanpak, persoonlijk en out-of-the box denken, is het HRT gelukt deze moeilijke vacature in te vullen binnen de vastgestelde termijn.

Servisair is een wereldwijde grond- en vrachtafhandelaar in de luchtvaart.

  • Servisair Amsterdam
  • Tommy Watt (Executive Vice President) - Servisair Schiphol

Download de brochure

Deze pagina is ook beschikbaar als brochure. Erg handig als naslagwerk of om te delen met uw collega’s.

Download

Recruitment werving selectie ondersteuning

Onze werkwijze

Om een beeld te krijgen van uw vraagstuk starten we altijd met een introducerend gesprek, geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijg u een advies en bespreken we met u de vervolgstappen.

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan even contact met ons op

088 - 4242 500 Stuur mij een e-mail