Recruitment

Recruitment


Direct extra capaciteit en kennis

“Ik wil groeien met mijn bedrijf, maar ik kan maar geen geschikt personeel vinden.”
“Mijn bedrijf heeft onvoldoende expertise in huis op het gebied werving & selectie.”

Zijn dit problemen waar u als ondernemer vaak tegenaan loopt? Bent u toe aan professionele ondersteuning? Onze adviseurs staan voor u klaar!

Recruitment verzuim

Recruitment

  • Uw onderneming groeit en er zijn meer medewerkers nodig.
  • U heeft afscheid genomen van een medewerker en zoekt een vervanger.
  • U zoekt een passende online recruitment tool.
  • Het vacatureaanbod binnen uw organisatie is erg hoog.


Helaas hebben u en uw medewerkers geen tijd om zich te focussen op de werving en selectie van nieuwe collega’s. U bent op zoek naar een professioneel kantoor waar recruitment activiteiten opgepakt worden, voor een lagere fee dan de standaard recruitmentbureaus. Dan bent u bij HRT Business Professionals aan het juiste adres. Wij komen graag langs om het openstaand functieprofiel en uw wensen door te nemen zodat wij op korte termijn een nieuwe collega voor u kunnen vinden.

Of heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig op uw HR-afdeling voor de werving & selectie door het ontbreken van specifieke kennis, door seizoensgebonden drukte of door een complexe functie waar u complementaire expertise voor nodig hebt?

HRT Business Professionals heeft een breed team van specialisten die inzetbaar zijn voor uw specifieke werving & selectie behoeften.

Onze professionals adviseren niet alleen, maar kunnen ook (tijdelijk) vervangen!


Referentie Recruitment:

“Via mijn relatie met Crowe Horwath Foederer ben ik bij HRT Business Professionals terecht gekomen. Begin 2017 zocht ik een nieuwe financieel manager. De werving heb ik toen uitbesteed bij HRT. Tijdens de procedure onderhield ik prettig contact met de HR adviseurs van HRT en binnen enkele maanden hadden zij een nieuwe collega voor mijn organisatie gevonden. Dit heeft mijzelf veel tijd en moeite bespaard. Ook is het erg handig om van hun netwerk gebruik te maken."


Centre Hotels (Amsterdam)
Door: Steffan Hoogland (Managing Director)

Hotels in hartje centrum gerund door een Amsterdamse familie.


Referentie Recruitment:

"HRT Business Professionals heeft mij snel en deskundig geholpen met werven en selecteren van een nieuwe General Manager. Het hele traject van werving, voorselectie en het vaststellen van de arbeidsvoorwaarden ging zeer professioneel. Door een tailormade aanpak, persoonlijk en out-of-the box denken, is het HRT gelukt deze moeilijke vacature in te vullen binnen de vastgestelde termijn."


Servisair (Schiphol, Swissport International, 1600 medewerkers)
Door: Tommy Watt (Executive Vice President)

Servisair is een wereldwijde grond- en vrachtafhandelaar in de luchtvaart.


Onze werkwijze

Om een beeld te krijgen van uw vraagstuk starten we altijd met een introducerend gesprek, geheel vrijblijvend. Op basis hiervan krijg u een advies en bespreken we met u de vervolgstappen.

Algemeen telefoonnummer
Eindhoven 040-8449900
Support telefoonnummer
Amsterdam 020-5646006

Meteen uw wensen bespreken

Eindhoven 040-8449900 Amsterdam 020-5646006