Referenties

Onze klanten bevinden zich in de meest uiteenlopende branches en verspreid over Nederland. Wij ondersteunen onze klanten vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Amsterdam, op locatie van onze opdrachtgevers (op projectbasis, interim) en ook vaak op afstand. Hieronder treft u een selectie van onze opdrachtgevers. Ook kunt u lezen hoe klanten onze dienstverlening ervaren.

Bent u op zoek naar een specifieke referentie, bijvoorbeeld in uw branche? Gezien ons brede klantportfolio is de kans zeer groot dat wij eerder een soortgelijke opdracht hebben gedaan. Meer weten? Neemt u dan even contact met ons op.

 • Procesoptimalisatie

  HRT heeft ons geholpen met de implementatie van het ERP-pakket en de financiële software. De koppeling tussen beide pakketten zorgt voor een naadloze uitwisseling van gegevens. Ook is er een webportal gelanceerd voor onze klanten. HRT heeft ons hierin uitstekend begeleid met een oplossingsgerichte aanpak. Hierdoor hebben we één aanspreekpunt op wie we kunnen bouwen.

  Frans Jeuken
  Manager Financiën
  Destion (woningcorporatie)

 • Extra capaciteit en kennis

  “HRT is verantwoordelijk voor alle HR-werkzaamheden bij impegno. Administratieve zaken zoals recrutering en salarisverwerking, maar ook advisering bij bijvoorbeeld bij wetswijzigingen. De werkzaamheden worden hier bij impegno op kantoor (“in-house”) uitgevoerd. Altijd naar tevredenheid. Door de specialistische kennis van HRT is onze eigen HR-afdeling minder kwetsbaar bij calamiteiten of tijdelijke capaciteitsproblemen.”

  Paul Hulst
  Algemeen directeur
  impegno (zorg)

 • Efficiënt online

  “HRT heeft ons op meerdere vlakken op een zeer prettige manier ondersteuning geboden. Zowel op financieel vlak als HR hebben zij zich geprofileerd als een waardige sparringpartner. Het online HR- en salarissysteem waarmee HRT werkt helpt ons op een efficiënte manier onze personeelsadministratie en het proces rondom de verloning goed te laten verlopen.”

  Bianca van Kempen
  Store Manager
  Versace International (retail)

 • Snel en deskundig

  “HRT heeft de salarisadministratie gestroomlijnd met het online-salarissysteem, waarin de CAO en specifieke arbeidsvoorwaarden vanwege de verzelfstandiging goed zijn ingebed. Onze vragen worden altijd snel en deskundig door hen afgehandeld.”

  Peter Sieben
  Hoofd Financiën & Organisatie
  Stedelijk Museum Alkmaar (dagrecreatie)

 • Sparringpartner

  “Zowel op financieel vlak als HR hebben zij zich geprofileerd als een waardige sparringpartner. De online software helpt ons op een efficiënte manier onze administratie en het proces rondom de verloning van medewerkers goed te laten verlopen.”

  Kelly Heijligenberg
  HR Manager
  foodora (catering)

 • Rendement

  “Onze boekhouder kon ons niet adviseren hoe meer rendement te halen. Toen hebben we HRT Business Solutions gevraagd naar onze wensen en processen te kijken. Samen hebben we een plan opgesteld en nu helpt een specialist van HRT dit te realiseren. Hier hebben we elke dag plezier van!”

  Jacqueline Aerts
  Directrice
  Aerts Lighting (groothandel)