Unit4 Multivers Web komt eraan. In de afgelopen periode heeft Unit4, samen met partners en gebruikers hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe versie van Unit4 Multivers. Een nieuwe versie wordt wel vaker aangeboden, maar dit keer is het anders. In oktober wordt namelijk Unit4 Multivers Web gelanceerd. Dit is een volwaardige webapplicatie die bovendien voorzien is van veel functionaliteiten die ondernemers helpen om administratieve taken uit handen te nemen zodat meer tijd overblijft voor de focus op ondernemen.

Waarom deze nieuwe versie?

Een nieuwe, online versie van Unit4 Multivers heeft de volgende voordelen:

  • Een moderne, intuïtieve omgeving
  • Sneller inloggen en opstarten
  • Bruikbaar op pc, laptop, tablets en smartphone
  • Veel nieuwe features

Unit4 Multivers web software MKB

 

Feature in the spotlight: WalkMe

In Unit4 Multivers Web komt een interessante nieuwe feature genaamd WalkMe. Het is een inventieve wizzard die gebruikers kan helpen met hun werkzaamheden. Dit is heel handig om snel de nieuwe versie eigen te maken. En start er een nieuwe medewerker? Dan heeft hij/zij de nieuwe software met behulp van WalkMe zo onder de knie. Dit verhoogt de productiviteit en verkort de inwerktijd. Ook voor gevorderde gebruikers kan de wizzard van meerwaarde zijn om het maximale uit de software te halen.

Wat gebeurt er met de bedrijfsadministratie?

Helemaal niets, die blijft hetzelfde. Alleen de toegang tot de administratie wordt in een modern jasje gestoken.

Wanneer overstappen naar Unit4 Multivers Web?

De overstap naar en communicatie rondom deze lancering vindt gefaseerd plaats. Op basis van wat er gereed is binnen Unit4 Multivers Web worden de bijbehorende klanten geïnformeerd en overgezet. Op 31 juli is inmiddels de eerste klantgroep uitgenodigd om over te stappen.

Wat betekent dit?

Unit4 Multivers Web gaat het huidige Unit4 Multivers Online vervangen. Voor onze eerste groep klanten is 1 oktober 2018 de officiële overgangsdatum. Vanaf dat moment is de toegang tot Unit4 Multivers Online niet meer mogelijk en kunnen gebruikers alleen nog inloggen in Unit4 Multivers Web. Aan ondersteuning van onze gebruikers verandert er niets.

Op een gegeven moment werkt een grote groep gebruikers met Unit4 Multivers Web, terwijl een deel van de accountants nog met de traditionele Unit4 Accounting Online werkt. Omdat de database ongewijzigd blijft verandert er in de samenwerking met de klanten niets. Ook koppelingen naar bijvoorbeeld Unit4 Basecone blijven onveranderd.

Informatiebronnen

Introductiefilm (1 minuut)

Webinar (52 minuten)

Updates

Unit4 Multivers Web wordt gefaseerd ontwikkeld. Werkt u met Unit4 Multivers Small Online of Unit4 Multivers Medium Online? Dan krijgt u de nieuwe Web versie vanzelf aangeboden op het moment dat alle functionaliteiten die u gebruik klaar zijn. Hieronder treft u de periodieke updates die Unit4 beschikbaar stelt:

 

Rianne Geevers

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan even contact op met Rianne Geevers

Stuur mij een e-mail 06 - 3361 6089