In de afgelopen periode heeft Unit4 veel aandacht besteed aan de communicatie rondom Unit4 Multivers Web, de nieuwe en zeer vooruitstrevende versie van de software. Voor u, maar zeker voor uw cliënten, gaat er best wat veranderen. Enerzijds even wennen, anderzijds is deze nieuwe software een enorme meerwaarde.

Inmiddels is de eerste groep users (landelijk ruim 2.000 bedrijven) over op het nieuwe Unit4 Multivers Web. De ‘massa’ zal in fases op korte termijn volgen. Hierdoor zullen ook de vragen richting uw kantoor toenemen. Daarom nodigen wij u van harte uit voor onze HRT Business Session met het onderwerp ‘Focus op Unit4 Multivers Web’, te houden op donderdag 1 november.

Tips, antwoorden, demo…

Er is veel te bespreken en om te laten zien. Het zal daarom een zeer interactieve, waardevolle sessie worden. U krijgt onder meer antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is de huidige status van Unit4 Multivers Web?
  • Welke cliënten zijn al gemigreerd en welke niet? En hoe wordt dit onderscheid door Unit4 gemaakt?
  • Wat is de roadmap van de nieuwe versie?
  • Wat betekent de nieuwe versie voor de samenwerking met u als accountant/adviseur (en de koppeling met Unit4 Multivers Accounting)?
  • Hoe kan Unit4 Multivers Web snel en efficiënt worden ingericht?
  • Hoe ziet Unit4 Multivers Web eruit en wat zijn de unieke nieuwe features (demo)?

Programma

14.30 uur            Ontvangst
15.00 uur            Introductie
15.10 uur            Visie en planning Unit4
15.45 uur            Uitvoering, praktijk en demo
16.45 uur            Vragenronde
17.00 uur            Afsluiting / borrel

Voor wie?

Deze sessie is zeer waardevol voor directie, management, relatiebeheerders en medewerkers van accountantskantoren, administratiekantoren en financieel adviseurs die cliënten ondersteunen bij de financiële administratie in Unit4 Multivers.

Waar en wanneer?

Donderdag 1 november
14.30 inloop – 15.00 uur aanvang

HRT Business Solutions
Beemdstraat 38
5652 AB Eindhoven

Aanmelden

Het seminar wordt voor een geselecteerd gezelschap georganiseerd. Voor u als genodigde zijn er uiteraard geen kosten aan verbonden. U kunt zich aanmelden tot één week voor aanvang van betreffende sessie. U krijgt na aanmelding automatisch een bevestiging van uw inschrijving per e-mail toegestuurd. Via onderstaande button kunt u zich direct aanmelden.

Direct aanmelden