Bedrijfssoftware

Elk bedrijf heeft een boekhouding. Om de administratie goed te kunnen bijhouden is een boekhoudpakket onmisbaar. HRT Business Solutions heeft ruime ervaring met de beste en meest gekozen boekhoudpakketten. Hierdoor kunnen wij u helpen met de pakketkeuze en de inrichting van uw pakket.

Boekhoudpakketten vergelijken

Boekhouding is boekhouding toch? Op voorhand is echter niet te zeggen welk pakket het beste is. De pakketten verschillen namelijk op detailniveau van elkaar. Juist die details bepalen of het pakket bij uw bedrijf past.

Grip op de zaak

Boekhoudsoftware is niet langer alleen een programma dat input vraagt. Juist de output is voor veel ondernemers belangrijk. Tenslotte wilt u grip op de zaak. Hoe sta ik er voor? Hiervoor zijn steeds meer mogelijkheden, zoals rapportages en dashboards. Bovendien willen veel ondernemers juist zo min mogelijk bezig zijn met de boekhouding. Ook op dit vlak worden ‘in softwareland’ enorme slagen gemaakt.

Meer functionaliteit

De boekhouding is slechts een onderdeel van het bedrijfsproces. Veel bedrijven kijken daarom al gauw naar extra functionaliteit. Logisch, want alle bedrijfsinformatie in één pakket voorkomt dubbel invoerwerk en zorgt voor overzicht en grip. Dit kan een combinatie van pakketten zijn of een volwaardig ERP-pakket.

Software koppelen

Koppelen van software biedt ook vaak mogelijkheden. In de loop der tijd zijn meerdere applicaties in gebruik genomen, bijvoorbeeld voor de boekhouding, de planning, relatiebeheer, het maken van offertes, een webshop, een kassasysteem, een branchepakket, etc. Koppelen is vaak mogelijk en voorkomt dubbel werk, fouten en creëert overzicht. Ook komen er steeds nieuwe applicaties op de markt die heel specifieke processen automatiseren, zoals voor urenregistratie, CRM voor de buitendienst en scan- en herken-software.

Installeren en inrichten

Boekhoudsoftware wordt altijd als ‘lege huls’ geleverd. En nu? Door het boekhoudpakket één keer goed te laten installeren en inrichten wordt een vliegende start gecreëerd. U begrijpt het pakket, alles is zo ingericht dat de accountant ermee uit de voeten kan en de instellingen sluiten aan bij uw bedrijfsprocessen.

Waarom HRT?

HRT Business Solutions heeft meer dan 1.000 klanten die, ondersteund door ons, gebruik maken van bedrijfssoftware. Wij nemen ondernemers bij de hand en helpen hen bij de keuze en implementatie van het pakket. Vervolgens mogen onze klanten rekenen op goede nazorg en ondersteuning.

Rianne Geevers

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan even contact op met Rianne Geevers

06 - 3361 6089 Stuur mij een e-mail