ERP-pakket selecteren

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Het klinkt zwaar, maar betekent simpel gezegd een softwarepakket ter ondersteuning van bedrijfsprocessen. In veel gevallen is de boekhouding geïntegreerd of gekoppeld, maar ligt de nadruk op het stroomlijnen van het bedrijfsproces.

HRT Business Solutions verzorgt de selectie, levering en implementatie van ERP-software voor de meest uiteenlopende bedrijven.

ERP voor zakelijke dienstverlening

Vaak werken dienstverleners op project-/uurbasis. Goed projectmanagement en budgettering zijn essentieel voor een gedegen bedrijfsvoering. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen aangenomen werk, werk op contractbasis of facturatie op nacalculatie.

ERP software voor groothandel

Nederland is een echt handelsland, met veel logistieke bedrijven en groothandels. Grip op de voorraad is van groot belang. Verkopen, verplaatsingen, prijs- en leveringsafspraken dienen goed te worden vastgelegd.

ERP voor productiebedrijven

Produceren op aanvraag of uit voorraad? Productiebedrijven hebben vaak een specifieke werkwijze. Dit vraagt flexibiliteit van de productiesoftware, zodat grondstoffen tijdig op voorraad zijn en productieprocessen vlot verlopen.

ERP voor vastgoed

Woningcorporaties, commercieel vastgoedbeheerders en VvE’s (Verenigingen van Eigenaren) hebben specifieke wensen met betrekking tot ERP-software. Beheer van objecten en/of complexen kent specifieke aandachtsgebieden, zoals woningbeheer, contract-/relatiebeheer en gedetailleerd onderhoudsmanagement.

ERP voor MKB

Zijn de bedrijfsprocessen minder complex? Dan is vaak een standaard ERP-pakket passend. Onze adviseur neemt samen met u uw bedrijfsproces onder de loep en zal op basis daarvan een vrijblijvend advies uitbrengen.

ERP voor specifieke branches

In sommige sectoren is een branchepakket nodig voor een goede bedrijfsvoering. In dat geval is vaak de integratie met de financiële administratie, eventueel aangevuld met enkele additionele modules, voldoende. Een koppeling tussen beide pakketten zorgt dan voor een ideale situatie.

Waarom HRT?

HRT Business Solutions heeft specialisten in dienst met ruime kennis en ervaring van bedrijfssoftware. Wij kunnen u helpen bij het volledige traject van selectie, levering, implementatie en ondersteuning.

Bart Scheepens

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan even contact op met Bart Scheepens

06 - 5130 3887 Stuur mij een e-mail