Optimale samenwerking met uw accountant

Gedurende het jaar werkt u regelmatig samen met uw accountant. Er worden gegevens uitgewisseld, gecontroleerd, verrijkt, geanalyseerd en overgedragen aan instanties zoals de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel.

Tegenwoordig worden de (financiële) gegevens voor veel meer doeleinden gebruikt dan alleen de aangifte. Door de cijfers te analyseren wordt waardevolle stuurinformatie gegenereerd die helpt om het succes en de efficiëntie van de organisatie te optimaliseren. Hoe hoger de kwaliteit van de data, hoe beter en sneller uw accountant u kan ondersteunen en adviseren.

Gegevens uitwisselen

HRT Business Solutions is gespecialiseerd in de samenwerking tussen u en uw accountant. U kunt ons zien als een verbindende factor, een teamgenoot van u en uw financieel adviseur. Dit doen we door de inzet van slimme software voor uw accountant en uw bedrijf.

De basis is een koppeling tussen uw financiële software (boekhoudpakket) en de software van uw accountant. Hierdoor kunt u snel gegevens uitwisselen met uw accountant. De accountant krijgt uw gegevens direct in het juiste format, waardoor de verwerking snel en adequaat gebeurt.

Een greep uit de mogelijkheden:

 • Koppeling software

  Optimaliseer de samenwerking door de software van uw accountant te koppelen aan uw eigen bedrijfssoftware.

 • Veilig & Online

  Geen papieren of USB-sticks meer wegbrengen. Door online samen te werken creëert u een veilige en snelle gegevensuitwisseling.

 • Altijd inzicht

  Hoe staat uw bedrijf er vandaag voor? Actuele cijfers bieden mogelijkheden om inzicht te geven in de prestaties en deze samen met uw accountant te bespreken.

 • Rapportages

  Uw management wil graag de grote lijnen bespreken met uw accountant. Maak op elk gewenst moment en met een druk op de knop de gevraagde rapportage.

 • Laat software werken

  Door de software voor u te laten werken wordt de kwaliteit van de data in uw software beter. Dit zorgt voor efficiëntie in uw bedrijf en in de aanlevering aan uw accountant.

 • Taakverwerking

  Repeterend werk kan worden geautomatiseerd. Voorkom saai en simpel werk en de kans op fouten (zoals foutief overtypen) en beperk controlewerkzaamheden.

Mogelijkheden

Wij werken samen met een groot aantal accountantskantoren, administratiekantoren en financieel adviseurs. Zij stellen de samenwerking zeer op prijs.

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om de samenwerking met uw accountant te optimaliseren en/of bepaalde processen te verbeteren? Neemt u dan contact met ons op.

Rianne Geevers

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan even contact op met Rianne Geevers

Stuur mij een e-mail 06 - 3361 6089