Het uitbesteden van de kritische Human Resource-processen is geen makkelijke beslissing voor organisaties en vergt een gedegen voorbereiding, waarin de uitbestedende organisatie goed moeten kijken naar de doelstellingen, risico’s, criteria voor leveranciersselectie, terugverdienperiode en acceptabele doorlooptijd.

Onmisbare kennis om een In-House oplossing van de Human Resource-processen tot een succes te maken. Steeds meer Nederlandse organisaties kiezen voor het gemak en de voordelen van het uitbesteden van niet-kernactiviteiten. Administratie bijvoorbeeld kost doorgaans veel energie, kennis en geld maar draagt nauwelijks bij aan het succes van de organisatie.

In-House oplossingen van een gespecialiseerde partner als HRT Business Solutions is hiervoor steeds vaker de gekozen oplossing. In de afgelopen jaren worden steeds meer eisen gesteld aan HR afdelingen. Denk hierbij aan meer flexibiliteit, veranderende regulering en wetgeving, 24/7 inzicht in personeelszaken en een toenemende administratieve last. Deze inspanningen staan op gespannen voet met de voortdurende druk om de kosten te verminderen, of in ieder geval te beheersen.

Whitepaper “In-House HR en Payroll”

In het whitepaper “In-House HR en Payroll” leest u meer over dit onderwerp, inclusief 4 belangrijke tips voor bedrijven die hiermee willen starten.

 

Download

Payroll HR whitepaper

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Neemt u dan contact met ons op

040 - 8800 100 [email protected]