Unit4 Multivers

Unit4 Multivers is de productlijn met bedrijfssoftware voor MKB-bedrijven. HRT Business Solutions is al vele jaren de officiële Unit4 Certified Business Partner in het zuidoosten van Nederland. Bent u op zoek naar administratieve software? Bent u ontevreden over uw huidige bedrijfssoftware of wilt u Unit4 Multivers vergelijken, proberen of zien? HRT Business Solutions heeft een groot team dat zich volledig bezighoudt met de advisering, implementatie en optimalisatie van Unit4 Multivers voor het MKB en Unit4 Multivers Extended, speciaal voor de groothandel.

Over Unit4 Multivers

De productlijn van Unit4 Multivers bestaat uit vijf standaardpakketten:

Unit4 Multivers boekhoudpakket

De juiste keuze

Bedrijven uit alle mogelijke sectoren werken met Unit4 Multivers. De software heeft zichzelf bewezen en is een groot Nederlands merk met vestigingen in landen over de gehele wereld. Wat is voor u de juiste keuze? Dat hangt af van uw bedrijfsstructuur, werkwijze en wensen. Wij helpen u graag hierbij. Wilt u Unit4 Multivers vergelijken met andere merken of wilt u weten welk pakket van Unit4 het best bij u past? Neemt u dan contact met ons op.

Ons Unit4 Team

Inmiddels werken ruim 1.000 klanten van HRT Business Solutions dagelijks met de software van Unit4 Multivers. Wij hebben een team geformeerd dat deze grote klantengroep helpt om de software succesvol te implementeren, gebruiken en optimaliseren.

Advisering
Onze bedrijfsadviseurs Bart Scheepens en Rianne Geevers hebben jarenlange praktijkervaring met de inzet van software bij MKB-bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Zij helpen bedrijven om te inventariseren hoe processen optimaal te automatiseren en welke software daarvoor te gebruiken.

Consultancy
De software is standaard direct klaar voor gebruik. Voor de inrichting van specifieke modules of bedrijfsprocessen en trainingen wordt vaak een consultant ingezet die ter plaatse of op afstand de werkzaamheden uitvoert. Ook koppelingen met andere pakketten (zoals een webshop, ERP-systeem, etc.) en migratie van gegevens vanuit een ander pakket behoren tot de mogelijkheden. Onze consultants helpen u graag.

Support
U kunt aan de slag. Heeft u toch nog een vraag? Geen probleem. Dan staat de supportdesk voor u klaar om u snel op weg te helpen. Onze supportmedewerkers kennen de software  tenslotte op hun duimpje. Unit4 heeft een landelijke supportdesk. Wij hebben ook een eigen supportteam bestaande uit Nadine van der Steijn en Rick van de Wijngaart.

Kennisdeling
Uw bedrijf ontwikkelt zich, de software ook. Daarom vinden we het belangrijk dat u steeds op de hoogte bent van (nieuwe) mogelijkheden binnen de software en ontwikkelingen (zoals wetgeving) die daar invloed op uitoefenen. Daarom informeren wij u door het jaar heen middels onder meer trainingen, seminars, webinars en nieuwsberichten (via social media en de nieuwsbrief).

Vragen of meer informatie

Wilt u hulp met het kiezen van bedrijfssoftware, van gedachten wisselen over de beste oplossing voor uw situatie of starten met Unit4 Multivers? Neemt u dan contact met ons op.

Rianne Geevers

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan even contact op met Rianne Geevers

06 - 3361 6089 Stuur mij een e-mail