Unit4 Multivers Web is de nieuwe, vooruitstrevende software die de huidige/vorige versie (Unit4 Multivers Online stapsgewijs gaat vervangen. Momenteel gaan gefaseerd de eerste gebruikers van Unit4 Multivers Small Online en Medium Online over.

Wij vinden het belangrijk dat u goed leert werken met deze nieuwe versie. Daarom nodigen wij u uit voor het webinar “Succesvol werken met Unit4 Multivers Web”, te houden op dinsdag 20 november.

De nieuwe versie in vogelvlucht

Deze nieuwe versie van Unit4 Multivers heeft vele voordelen. Een greep hieruit:

 • Een moderne, intuïtieve omgeving
 • Sneller inloggen en opstarten in de cloud
 • Bruikbaar op pc, laptop, tablet en smartphone
 • Veel nieuwe features

Voor uw organisatie en haar medewerkers betekent dit even wennen aan de nieuwe interface. Daar krijgt u heel veel voor terug! Multivers Web maakt namelijk tal van processen een stuk eenvoudiger en efficiënter.

Inhoud van het webinar

Tijdens het webinar laten we u stapsgewijs de nieuwe versie van Unit4 Multivers Web zien. U krijgt onder meer antwoord op de volgende vragen:

 • Waar vind ik de belangrijkste functionaliteiten?
 • Hoe kan ik Unit4 Multivers Web efficiënt gebruiken?
 • Welke handige, nieuwe features zitten erin en hoe gebruik ik deze?
 • Welke nieuwe ontwikkelingen zitten eraan te komen?

Bovendien heeft u de mogelijkheid om tijdens het webinar vragen te stellen. We kunnen direct antwoord geven op uw vragen en/of in de software laten zien hoe het werkt.

Via onderstaande button kunt u zich direct aanmelden.

Voor wie is dit webinar?

De overstap naar Multivers Web vindt gefaseerd plaats. De nieuwe versie wordt namelijk stapsgewijs gebouwd. Als alle functionaliteiten die uw organisatie gebruikt klaar zijn dan krijgt u de informatie horende bij de migratie.

Dit webinar is zeer geschikt voor:

 • Bedrijven/medewerkers die inmiddels werken met Unit4 Multivers Web.
 • Bedrijven/medewerkers die Small Online en Medium Online gebruiken en binnenkort automatisch overgaan naar Unit4 Multivers Web.
 • Organisaties die offline werken en willen zien welke meerwaarde Unit4 Multivers Web heeft.
Nadine

Nadine van der Steijn is gecertificeerd Unit4 consultant bij HRT Business Solutions en uw eerste aanspreekpunt op onze supportdesk.

Bovendien is Nadine zeer nauw betrokken geweest bij de testfase van Unit4 Multivers Web, waardoor zij zeer goed op de hoogte is van de werking, mogelijkheden en nieuwe functionaliteiten.

Aanmelden

U kunt zich direct aanmelden via onderstaande button:

Direct aanmelden

Datum & Tijd

Het webinar start op dinsdag 20 november om 10.00 uur en duurt 45-60 minuten, gevolgd door een vragenronde. U kunt dit webinar volgen vanaf uw eigen werkplek.

 

Wat is een webinar?

Het voordeel van een webinar is dat u de presentatie op elke willekeurige locatie kunt volgen. Het enige dat u nodig heeft is een computer met internetverbinding en geluid. In aanloop naar het webinar krijgt u een link toegestuurd die u naar het webinar-scherm van Citrix GoToWebinar leidt. Via de chatfunctie kunt u bovendien vragen stellen.

Vragen

Heeft u nog vragen die u tijdens de Business Session graag behandeld zou zien? Stuur deze dan vooraf naar Nadine van der Steijn via [email protected]