Door het toenemende aantal online software applicaties wordt het voor medewerkers van administratie- en accountantskantoren steeds lastiger om dit op een adequate en veilige manier te managen. Wat we regelmatig zien is dat wachtwoorden worden bijgehouden in bijvoorbeeld een Excel-bestand, e-mailmap of post-it op het bureau. Dit zorgt voor onveilige situaties. Via deze weg nodigen wij u uit voor het webinar “Veilig toegang tot online software”, dat staat gepland op dinsdag 27 maart om 10.00 uur. Deelname is gratis.

 

Onderwerp: Veilige toegang tot online software

Deze presentatie wordt verzorgd in samenwerking met onze partner SecureLogin. SecureLogin kan uw kantoor én uw cliënten helpen om op een veiligere manier om te gaan met het gebruik van online software. Hiermee beschermt u de (financiële) data van uw kantoor en uw cliënten tegen cybercriminelen.

Tijdens het webinar krijgt u antwoord op de volgende vragen:

 • Wat is single sign-on en waarom dit gebruiken?
 • Hoe kan dit uw kantoor helpen met de voorbereiding op de GDPR-wetgeving (AVG)?
 • Hoe kunt u uw medewerkers/collega`s helpen om tijd te besparen met inloggen?
 • Hoe gaat u om met applicaties met gedeelde gebruikersnamen en wachtwoorden?
 • Op welke manier kunt u SecureLogin ook voor externe relaties (bijvoorbeeld uw cliënten) inzetten?

Aan het einde van het webinar weet u wat single sign-on kan betekenen voor uw kantoor, en hoe de (eerste) stappen gezet kunnen worden ter voorbereiding op de GDPR-wetgeving (AVG) die intreedt op 25 mei 2018.

Direct aanmelden

27 / 03 / 18

Webinar: Veilig toegang tot online software

Dit webinar is speciaal voor accountants en administratiekantoor. Via onderstaande button kunt u zich aanmelden voor het webinar. Deelname is gratis.

Direct aanmelden

Even voorstellen... de sprekers

 • Rianne Geevers

  Rianne Geevers

  Rianne Geevers, Sales Consultant bij HRT Business Solutions, is een ervaren gesprekspartner voor accountantskantoren. Zij is gespecialiseerd in zowel kantoorautomatisering (software) als de samenwerking tussen uw kantoor en haar cliënten. Rianne praat u kort bij over enkele trends en ontwikkelingen die voor uw kantoor van belang zijn. Beveiliging van software en data is daar een goed voorbeeld van.

 • Pascal van Deursen Securelogin

  Pascal van Deursen

  Pascal van Deursen, oprichter van SecureLogin, heeft in de afgelopen jaren honderden administratiekantoren en accountantskantoren bezocht. Hij heeft toen veel gesproken met medewerkers, partners en klanten over het alsmaar toenemend aantal applicaties. Zo ook het aantal gebruikersnamen en wachtwoorden. Dat was de reden om ruim 2 jaar geleden te starten met SecureLogin.

Datum & Tijd

Het webinar vindt plaats op dinsdag 27 maart vanaf 10.00 uur en duurt circa een half uur, gevolgd door een vragenronde. U kunt dit webinar volgen vanaf uw eigen werkplek.

Wat is een webinar?

Het voordeel van een webinar is dat u de presentatie op elke willekeurige locatie kunt volgen. Het enige dat u nodig heeft is een computer met internetverbinding en geluid. In aanloop naar het webinar krijgt u een link toegestuurd die u naar het webinar-scherm van Citrix GoToWebinar leidt. Via de chatfunctie kunt u bovendien vragen stellen.

Rianne Geevers

Heeft u vragen die u graag behandeld wilt zien tijdens dit webinar?

Stuur mij dan een e-mail met uw vraag

Stuur mij een e-mail