HRT Software

Door medewerkers goed ‘gereedschap’ te geven, kan enorme winst worden behaald. Er wordt effectief gewerkt en mutaties worden vastgelegd. Hierdoor is er grip op de zaak, zijn bedrijfsprocessen en prestaties inzichtelijk en is de financiele situatie altijd up-to-date.

HRT werkt oplossingsgericht en is breed georienteerd. Hierdoor zijn we uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden die verschillende oplossingen kunnen bieden.

Software implementatie

HRT heeft een trackrecord van meer dan 1.000 succesvolle bedrijfssoftware implementaties: software voor boekhoudingERP softwarepersoneel en salarisBI/reporting, etc. Hierbij worden de mogelijkheden van zowel standaardpakketten als maatwerk bekeken en waar mogelijk zelfs gecombineerd om zo tot de oplossing te komen die het best bij uw situatie past. Momenteel is ook scan en herken software erg populair. Deze software wordt gekoppeld aan de financiële module van de bedrijfssoftware.

HRT kan u helpen bij het volledige traject van software pakketselectie, tot ingebruikname en optimalisatie. Hierdoor kunnen gebruikers snel aan de slag met de software.

Rianne Geevers

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan even contact op met Rianne Geevers

06 - 3361 6089 Stuur mij een e-mail