HRT Software

HRT Software


De motor van uw organisatie

Door medewerkers goed 'gereedschap' te geven, kan enorme winst worden behaald. Er wordt effectief gewerkt en mutaties worden vastgelegd. Hierdoor is er grip op de zaak, zijn bedrijfsprocessen en prestaties inzichtelijk en is de financiele situatie altijd up-to-date.

Payroll personeel

HRT werkt oplossingsgericht en is breed georienteerd. Hierdoor zijn we uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden die verschillende oplossingen kunnen bieden.

HRT heeft een trackrecord van meer dan 1.000 succesvolle bedrijfssoftware implementaties: software voor boekhouding, ERP software, personeel en salaris, BI/reporting, etc. Hierbij worden de mogelijkheden van zowel standaardpakketten als maatwerk bekeken en waar mogelijk zelfs gecombineerd om zo tot de oplossing te komen die het best bij uw situatie past. Momenteel is ook scan en herken software erg populair. Deze software wordt gekoppeld aan de financiële module van de bedrijfssoftware.

HRT kan u helpen bij het volledige traject van software pakketselectie, tot ingebruikname en optimalisatie. Hierdoor kunnen gebruikers snel aan de slag met de software.

Welke voordelen zijn er met HRT Software voor u te behalen?

Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op

Direct contact met HRT
Direct contact met HRT 040-8449900

Meteen uw wensen bespreken

Eindhoven 040-8449900 Amsterdam 020-5646006